43. Remfans stjärna?

 


”Ja, ni bar till och med Moloks tält och er gud Remfans stjärna, de bilder som ni hade gjort för att tillbe. Därför ska jag fördriva er bortom Babylon.” (Apg 7:43.)

Detta vittnesmål framför Stefanus strax innan han stenades, av Judarnas skriftlärda, till döds. Och i det ögonblicket, efter stenandet, gick evangeliets budskap ut till oss hedningar. Och Paulus blev strax därefter av Herren kallad till hedningarnas apostel, dvs vår apostel. Detta skedde 3,5 år efter Kristi upp-ståndelse under tiden som de av Kristus utnämnda apostlarna gör sitt värv inför Israels folk, kämpade mot de ogudaktiga självupphävda skriftlärda.

Det finns ingenstans i Bibeln nämnt om någon, eller ens antytt, om någon Davids stjärna. Så blott man vill söka dess mening och ursprung så hittar man lätt både ursprung och ändamål. 
Googlar man remphan star (remfans stjärna) så kommer vi inte ifrån att det är den stjärna som numera kallas för Davids stjärna.

Det ska till mycket illvilja och bedräglighet för att få remfans stjärna till något annat annat än vad det verkligen är, nämligen en av de mest ockulta symboler som finns, ett hexagram.

Vad ett hexagram är finns också för de som vill ta reda på hur det förhåller sig på hur många olika sidor som helst. Så ge dig tid och ta reda på. Låt dej inte missledas, utan tro på Guds skrivna ord. Det enda Gud hänvisar oss till är korset. Men inte ens det uppmanar Han oss att använda som symbol. Bara att vi ska ta upp  korset och följa Kristus. Ingen stjärna, varken remfans eller någon annan. 
"Då sa Jesus till sina lärjungar: Om någon vill följa mig, ska han förneka sig själv och ta sitt kors och följa mig." (Matt. 16:24)( Luk.9:23) 

“När du kommer in i det land som HERREN, din Gud , vill giva dig, skall du icke lära dig att göra efter hedningarnas styggelser. Hos dig må icke finnas någon som låter sin son eller dotter gå genom eld, eller som befattar sig med trolldom eller teckentydning eller svartkonst eller häxeri. Ingen som förehar besvärjelsekonster, ingen som frågar andar, eller som är en spåman, eller som söker råd hos de döda.
Ty en styggelse för HERREN är var och en som gör sådant, och för sådana styggelsers skull fördriver HERREN din Gud, dem för dig. Du skall vara ostrafflig inför HERREN, din Gud. Hedningarna som du nu fördriver lyssna väl sitt sådana som öva teckentydning och trolldom, men dig har HERREN, din Gud, icke tillstatt sådant” (5. Mos.18:9-14)


Vill du läsa mer så finns ett beskrivande och bevisande inlägg här: http://experimentlandet.bloggo.nu/Davidsstjarnan-ar-en-trolldomssymbol/

Fotnot 1. Moloch (molek, molok, molech) är en gud vars tält israels folk bar med sej i öknen under sin 40 åriga vandring i öknen tillsammans med remfans stjärna. Helt tydligt var den avguden så viktig att de bar med hans tält . Moloch krävde då och kräver än i dag barnoffer från de som tillber honom.

Fotnot 2. Remphan (remfan) var en avgud vars stjärna samma israeliter bar med sej i ökenvandringen

Fotnot 3. Då man tänker hur viktigt dessa avgudar tycktes vara för israels folk så att de ville bära de med sig i 40 år, så får man ett perspektiv hur tålmodig vår Gud är. Men ännu mer insikt bör vi få hur få av oss som verkligen kommer in i Kaanans land.

Fotnot 4. Hexagram https://en.wikipedia.org/wiki/Hexagram

Fotnot 5. Om inte detta räcker för att övertyga dig så se på dessa satansdyrkares stjärna: https://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Star_in_the_East